Kadotip :

 

Geef je graag een geboortegeschenk met een geVOEL ?

Wil je als meter / peter , goede vriend(in) , oma/opa,… je oogappel eens lekker laten verwennen voor zijn 1ste verjaardag ? 

Als kado kan je een bedrag schenken of je geeft een kennismakingssessie .
Een kennismakingssessie bestaat uit een gesprek waarin ik vertel waar Alas voor staat en een ingekorte snoezelsessie, €25 / uur.

kidskine.be ; ik werk samen met een kinderkinesiste Brenda Fierens, we vullen elkaar aan en vormen terwijl een topteam, al zeg ik het zelf.

pure-essence.be ; een fijne samenwerking met deze yogastudio waar ik groepslesjes en infosessies kan geven en zelf enorm kan genieten van yoga , Tanja is een dame die les geeft in kleine groepjes om bewuste aandacht te kunnen schenken aan persoonlijke aandacht. Onze visies zijn dus heel gelijklopend.

www.geboortepraktijk.be ; een fantastisch multidisciplinair team voor moeder en kind, waar ik deel mag van uitmaken

www.kinelisp.be ; Bij het moeder en kind team van kiné lisp mag ik babyyoga~babymassage, beweegmomentjes en kraammassages geven

www.bodymap.be                                       ; deze visie zal U terugvinden in mijn werkwijze                             

www.youngliving.com ; alle natuurlijke producten en essentiële oliën waarmee ik werk

griet Bertels – Nederland | Prinsekind – Nederland | Lier ; Griet is een creatieve duizendpoot en mijn logo komt van haar hand, waar ik enorm trots op ben !                            

www.gezondverwarmen.be ; de snoezelruimte wordt verwarmd met infrarood verwarming, wat gezond is voor de spieren en een aangenaam gevoel

 

Stap voor Stap – Liesbeth Verhoeven; een boek dat elke ouder die interesse heeft in de ontwikkeling van zijn / haar kind zeker eens moet lezen!

 

 

 

Alas is partner van Uitpas. Laat je pas scannen bij betalen en geniet van je voordelen.

www.uitpas.be

 

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.