2500 Lier

Beemdstraat 10

0472/ 666 123

info@alaslier.be
 
 
Als bodymaptrainer werk ik samen met verschillende disciplines en zo kwam ik ook terecht bij Brenda, een kinderkinesiste (KidsKine.be).
Wij delen dezelfde motivatie om baby’s en peuters op een positieve manier tot spel en beweging te brengen en willen dit heel graag tot bij (groot) ouders brengen.
 
 
Wil jij met je baby tot spel en beweging komen?
Hoe kan je helpen je baby tot rollen, zitten, kruipen, … te laten komen?
Wil je een fijn, kwaliteitsvol bewegingsmomentje met je baby van peuter hebben als ouder, grootouder van misschien zelfs meter van peter?
 
In 3 lesjes ontvangen we jullie volgens de ontwikkelingsfase van jullie kind.
45min.
bewust spelen, bewegen en in interactie gaan.

Om 9u. starten we met baby’s die nog nood om veilig dicht bij mama of papa te zijn, gevoeld en begeleid te worden. Zij zijn onze VOELERTJES.
Om 10u starten we met de baby’s die klaar zijn om de wereld rondom zich te gaan verkennen. Zij gaan rollen, zich opduwen, zitten, sluipen, … Zij zijn onze kleine ONTDEKKERS.
Om 11u begonnen we onze AVONTURIERS te ontmoeten. Onze peuters die het gevoel hebben dat ze de wereld aankunnen, zij gaan avonturen, misschien al stappen en willen zelf alles doen en kunnen.
 
 
Omdat kalenderleeftijd niet alles zegt over de ontwikkeling van je kind, kiezen we bewust om onze groepen te verdelen ontwikkelingsfasen van het kind. De ontwikkelingsleeftijd doorloopt een aantal fasen die de natuur voorzien heeft en die belangrijk zijn om op een niet-geforceerde manier te laten integreren. En hoe kan dit beter dan spelenderwijs?
Elk kind is uniek en volgt zijn / haar tempo, als hij / zij maar de kans krijgt om voldoende te bewegen en te spelen.
spelen = bewegen = leren
 
Meer info en inschrijven kan via info@alaslier.be                                       
€ 15 / les 
€ 13 per 5 ingeschreven lessen