2500 Lier

Beemdstraat 10

0472/ 666 123

info@alaslier.be
       

Mijn doel is om de fijne , positieve ervaringen die ik de afgelopen jaren heb mogen ervaren door te geven aan het jonge leven onder ons. Het kunnen beïnvloeden van gezondheid, lichaam, geest en het samen functioneren van deze 3 door aandacht te hebben voor onszelf is o zo belangrijk !

Vanaf het prille begin van ons bestaan wil ik kinderen meegeven hoe ze zichzelf kunnen leren kennen,  aanvoelen,… om zo te kunnen functioneren in deze prikkelende, woelige , drukke, eisende , draaiende maatschappij. Dat ze, door steeds bij zichzelf terecht te kunnen, stevig staan en de wereld aan kunnen !

Ik zou graag ouders en kinderen terug brengen naar de kern dwz aandacht voor onszelf , rust, voor ons gevoel, voor een gezonde geest in een gezond lichaam en omgekeerd.

Het belang van vrij bewegen is enorm groot naar de verdere ontwikkeling, naar de toekomst toe. Ook dit speelt mee in de visie van Alas.

Het is heel belangrijk om al vanaf de jongste leeftijd de ontwikkeling van elk kind optimaal te begeleiden en stimuleren en dat kan dus heel goed tijdens snoezelsessies en massages.

In samenwerking met het ontwikkelingslab van Bodymap kan ik elk kind en ouder begeleiden, samen met andere hulpverleners.

Als jonge ouder hebt U vaak vragen of opmerkingen en ik wil deze graag samen in een rustige , ongedwongen sfeer met U bekijken en bespreken.

Snoezelen en masseren heeft zijn nut voor elk kind.

 

Het is zeer stimulerend voor de ontwikkeling en kan dus ook verrijkend zijn voor kinderen die extra noden / behoeften hebben, ook premature baby’s kunnen enorm genieten van deze extra snoezelsessies.